Кеңес беру және техникалық қолдау көрсету

Өнімдерді таңдауға және олармен жұмысыңызды жеңілдетуге көмектесу үшін біз арнайы қызметтерді әзірледік.

Ақылдасамыз

Жуғыш заттарды таңдауда немесе оларды пайдалануда немесе кондитерлік және нан пісіруге қажетті ингредиенттерді таңдауда қиындықтар туындаса, бізге хабарласыңыз. Біз барлық сұрақтарға жауап береміз.

Біз сына сынауын жүргіземіз

Біздің мамандар учаскеге келіп, барлық қажетті өлшеулерді алып, дұрыс тазалау агентін таңдап алып, оны қалай дозалау керектігін айтып береді. Біз бірден тест жасай аламыз және өнімнің қалай жұмыс істейтінін көруге болады.

Біз сына сынақтарын жүргіземіз

Біздің мамандар сайтқа келіп, барлық қажетті өлшемдерді алып, дұрыс тазартқышты таңдап, оны қалай мөлшерлеу керектігін айтады. Біз бірден сынақтан өткізе аламыз және сіз өнімнің қалай жұмыс істейтінін көре аласыз.

Біз оқыту семинарларын, консультацияларды және өндірістік сапарларды өткіземіз

Біздің кондитерлік бөлімнің мамандары Сізге кондитерлік және нан-тоқаш өнеркәсібін дамыту үшін барлық қажетті ингредиенттерді таңдауға және әзірленген дайын өнімдерге дайын концепцияларды дайындауға көмектеседі. Өндіріс орындарында сынау үшін үлгілерді қамтамасыз етіңіз, жоғары сапалы және тұрақты ингредиенттерге негізделген өнімдердің толық өндірістік циклін сынақтан өткізіңіз. Тұжырымдамалардың жеке бірлескен дамуы.

Бірақ біздің қызметтеріміз мұнымен аяқталмайды

Біз бұдан да көп жұмысты өз мойнымызға ала аламыз

Сондықтан да бізде жан-жақты қызмет бар. Оған мыналар кіреді:

Өнімді қолдану жөніндегі нұсқаулықты әзірлеу.

Мөлшерлеу жүйелерін реттеу және кейіннен қызмет көрсету.

Жұмыс ерітінділерінің концентрациясын титрометриялық және өткізгіштік әдістермен бақылау.

CИП жугыш заттарды пайдалануды техникалық қамтамасыз ету.

Үстіңгі қабаттар мен ластаушы заттардың жеке сипаттамаларын ескере отырып, санитария бағдарламаларын әзірлеуге көмектесеміз.

Торттар, кондитерлік өнімдер, печенье және т.б. желілерді іске қосу кезінде кондитерлік бөлімдегі маман технологымыздан толық қолдау көрсетіледі. Сондай-ақ біз шикізатты тиімді пайдалануды және технологияға қатысты мәселелерді тез шешуді үйретеміз.

Жеке рецептілерді, нұсқауларды және басқа да техникалық құжаттарды әзірлеу. Ескі рецепттерді жетілдіру және жаңа рецепттерді әзірлеу.